Download Lagu Happy Asmara Ft Ndarboy - Tragedi Tali Kutang Live Music MP3, Video Mp4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Happy Asmara Ft Ndarboy - Tragedi Tali Kutang Live Music MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Happy Asmara Ft Ndarboy - Tragedi Tali Kutang Live Music terdapat pada halaman selanjutnya.

Download Lagu Mp3 & Video Mp4 Gratis Happy Asmara Ft Ndarboy - Tragedi Tali Kutang Live Music di Gudang Lagu MP3 Full Album, Download Bokeh Happy Asmara Ft Ndarboy - Tragedi Tali Kutang Live Music Mp3 & Mp4 Video Lirik - stafaband download. Download Mp3skull Happy Asmara Ft Ndarboy , Download Lirik Video Gratis Metrolagu - Download Tragedi Tali Kutang Live Music Downloadlagu321x

Uploader : RC Music
Duration : 06 Min 24 Sec
Views : 2.2M
Size : 7.99 MB
 Download

(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Lirik Lagu Deskripsi Happy Asmara Ft Ndarboy - Tragedi Tali Kutang Live Music

Ndek biyen wis tak tukokke

Wujud tali sak kutange

Saikine, lha kok ilang sak slirane?

Lungo menyang endi

Tanpo pamit, ra ngabari

Opo lali kowe karo aku iki?

Nadyan regane nem ewu

Kuwi wujud katresnanku

Jare kowe melu aku, lha kok mlayu?

Opo kurang larang?

Pungkasane kowe ilang

Neng endi aku nggolek'i tali kutang?

Iki, Mas, taline tak kundurake

Mergo bapak ra ngeparengake

Aku dijodohke, malah karo priyo seje

Wis cukup, mung semene wae

Duh, Kangmas Andum Basuki

Aku ora bakal lali

Yen Gusti ngeparengake, mesti bali

Tali kutang iki

Tak simpen tekane pati

Tali kutang, saksi tresnaku kang suci

Ndek biyen wis tak tukokke

Wujud tali sak kutange

Saikine, lha kok ilang sak slirane?

Lungo menyang endi

Tanpo pamit, ra ngabari

Opo lali kowe karo aku iki?

Nadyan regane nem ewu

Kuwi wujud katresnanku

Jare kowe melu aku, lha kok mlayu?

Opo kurang larang?

Pungkasane kowe ilang

Neng endi aku nggolek'i tali kutang?

Iki, Mas, taline tak kundurake

Mergo bapak ra ngeparengake

Aku dijodohke, malah karo priyo seje

Wis cukup, mung semene wae

Duh, Kangmas Andum Basuki

Aku ora bakal lali

Yen Gusti ngeparengake, mesti bali

Tali kutang iki

Tak simpen tekane pati

Tali kutang, saksi tresnaku kang suci

Tali kutang, saksi tresnaku kang suci


TAGS:

RoyalMusic
RcMusic
Music
Adella
MusicInteractive
New Adella
New Palapa
Aneka Safari
Happy Asmara
Denny Caknan
Yeni Inka
Maska Music
Dangdut
Koplo
Dangdut Jatim
Trending
Music Live
Live Music
official video music
Music of Indonesia
DANGDUT KOPLO
VIRAL
MUSIC INDONESIA
teteg ati
pecah seribu
ndarboy

Konten Terkait

Lilo - Difarina Indra Adella - Om Adella
Lilo - Difarina Indra Adella - Om Adella Henny Adella
1 week ago
06 Min 03 Sec
Theovertunes - Hatimu Sama
Theovertunes - Hatimu Sama TheOvertunes
2 years ago
04 Min 08 Sec
Labrinth - Like A Movie
Labrinth - Like A Movie Labrinth
1 year ago
02 Min 21 Sec
Maria Becerra, Becky G - Wow Wow
Maria Becerra, Becky G - Wow Wow Maria Becerra Music
1 day ago
03 Min 20 Sec
Jessie Reyez - Mutual Friend
Jessie Reyez - Mutual Friend JessieReyezVEVO
5 days ago
03 Min 53 Sec
Padi - Kasih Tak Sampai
Padi - Kasih Tak Sampai Padi
7 years ago
04 Min 28 Sec
Glenn Fredly - Kembali Ke Awal Ost Twivortiare
Glenn Fredly - Kembali Ke Awal Ost Twivortiare Glenn Fredly
1 year ago
04 Min 24 Sec
Selena Gomez - Back To You
Selena Gomez - Back To You Selena Gomez
2 years ago
04 Min 28 Sec
Rich Brian & Chung Ha - These Nights
Rich Brian & Chung Ha - These Nights Rich Brian & Chung Ha
1 year ago
04 Min 01 Sec
SKWPnfAzvnw00rsiHu1Z6PoG6yB3x7NViMxZ78oF